Dünya Kupası arasında 2 hazırlık maçı..

Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası nedeniyle liglere 45 günlük ara verilirken, Galatasaray'ın bu arada oynayacağı hazırlık maçları da şekillenmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar, Aralık ayında La Liga ekipleri Rayo Vallecano ve Villareal ile karşı karşıya gelecek. 

İspanyol ekiplerinden yapılan resmi açıklamada, La Liga ve Süper Lig'in kendi aralarında yaptığı işbirliği kapsamında Rayo Vallecano ve Villareal'in lige verilecek olan arada İstanbul'a gelerek hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe ile farklı tarihlerde karşılaşma oynayacakları duyuruldu. İspanyol ekiplerinin ayrıca 1 hafta boyunca İstanbul'da kamp yapacağı ve bu süre zarfında da iki maç yapacakları belirtildi.

Galatasaray, hazırlık maçları kapsamında 3 Aralık tarihinde Rayo Vallecano ile evinde karşılaşırken; 6 Aralık akşamı da Villareal ile karşı karşıya gelecek. Galatasarayın eski forveti Radamel Falcao'nun formasını giydiği Rayo Vallecano, lige verilen ara öncesinde 14 maçta topladığı 22 puanla 8. sırada yer alırken; Villareal ise topladığı 21 puanla 9. sırada bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0