Icardi'yi hayata döndüren konuşma!

Galatasaray'da son haftalardaki yükselen formuyla dikkat çeken Mauro Icardi, takımı sırtlamaya devam ederken Arjantinli yıldızın teknik direktör Okan Buruk'la yaptığı görüşme ortaya çıktı. Özel hayatı nedeniyle sezon başında sorunlar yaşayan yıldız golcünün, Buruk'la yaptığı görüşmeden sonra tamamen saha içine odaklanarak takıma katkı vermesi dikkat çekti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da son haftaların yükselen yıldızı Mauro Icardi'nin bu çıkışının arkasında aslan payı teknik direktör Okan Buruk'a ait.. Sarı-kırmızılıların Arjantinli yıldızı, Corendon Alanyaspor maçıyla başlayan çıkışını Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında da sürdürdü. Alanyaspor maçında Mertens'e yaptığı asist ve attığı golle perdeyi açan Icardi; Beşiktaş derbisinde attığı gollerle zaferi getirdi. Arjantinli yıldız Başakşehir karşısında Kerem'e yaptığı asistler ve golüyle yine ön plana çıktı. Sezona Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişkisiyle giriş yapan Arjantinli yıldızın Okan Buruk ile arasında geçen diyalog ise yıldız futbolcuyu kendine getirdi.

Beşiktaş derbisinden sonra, Başakşehir maçında da performansıyla beğeni toplayan Mauro Icardi’yi kazandıran diyalog ortaya çıktı. Wanda Nara ile problem yaşadığı süreçte, teknik direktör Okan Buruk’un yanına giden Arjantinli oyuncu, “Bazı problemlerim var. Sizden izin istiyorum” dedi. Buruk’un, kendisinden izin isteyen öğrencisine, “Git kafanı dinle ve ailevi sorunlarını çöz. Sen bir gün istiyorsun. Ben sana 2 gün izin veriyorum” dedi. Arjantinli futbolcunun Adana Demirspor maçındaki yokluğu da kamuoyuna sakatlık olarak yansıtıldı ve sorunlar halledildi. Bu durumun Icardi’deki büyük değişimin nedeni olduğu belirtildi. Hocasından yakınlık gören yıldız futbolcu, kendisini takıma daha çok vermeye başladı. Icardi’nin, derbiden sonra Okan Hoca’nın oğlu Ali Yiğit’i tribünlere götürmesi, son karşılaşmada da gol atmak yerine Kerem’e pas vermesi bu olumlu değişimin sonucuydu.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0