Engelsiz Aslanlar'dan farklı galibiyet!

TSB Süper Ligi'nde ilk 6 haftada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray Tunç Holding, normal sezonun 7.haftasında evinde Tosyalı İskenderun ESK ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan Engelsiz Aslanlar, sahadan 82-54'lük galibiyetle ayrılarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Bu sezon kadrosunda yapılanmaya giden ve farklı takım oluşturan Engelsiz Aslanlar, ligde oynadığı 7. mücadeleden de galibiyetle ayrılarak namağlup unvanını korudu. Bahçelievler Spro Salonu'nda oynanan mücadelede rakibi karşısında ilk yarıyı 40-25 önde kapatan Galatasaray Tunç Holding, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürmeye devam ederek sahadan 28 sayılık farklı galibiyetle ayrıldı. Engelsiz Aslanlar adına en skorer isim 28 sayı üreten Enes olurken, takım kaptanımız Özgür Gürbulak da 14 sayıyla arkadaşına destek oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0