Galatasaray NEF, hazırlık maçında farklı kazandı!

FIBA Dünya Kupası elemeleri nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray NEF, hazırlık maçında BSL ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı. Taraftara kapalı olarak oynanan mücadeleyi takımımız 97-76'lık skorla kazanırken, yeni transferimiz Tyrus McGee ilk kez forma giydi.

Bu sezon lige kötü bir giriş yapan ve çalkantılı form grafiğini son olarak evinde aldığı TOFAŞ galibiyetiyle sonlandıran Galatasaray NEF, lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşan Galatasaray NEF, rakibi karşısında baştan sona üstün oynadığı mücadeleden 97-76'lık skorla galip ayrılmasını bildi. Galatasaray NEF'e geçtiğimiz günlerde katılan 31 yaşındaki oyun kurucu Tyrus McGee'nin de ilk kez forma giydiği karşılaşmaya damgasını vuran isim 20 sayı - 5 ribaund ve 5 asist ile maçı tamamlayan Ian Hummer oldu. 

Hummer'a hücumda Dee Bost 14, Dylan Ennis 13, Muhaymin Mustafa 11 ve Angelo Caloiaro 10 sayıyla eşlik ederken yeni transfer McGee mücadeleyi 9 sayı ile tamamladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0