Marco Pezzaiuoli altyapının başına geçiyor!

Galatasaray'da altyapıda idari ve teknik kadroda hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Okan Buruk'un ekibine katılan ve A takımın yanı sıra altyapıyla ilgilenecek olan Moritz Volz'un ardından Sarı-Kırmızılılar, akademinin başına daha önce Hoffenheim ve Frankfurt'ta görev yapan Marco Pezzaiuoli'yi getiriyor.

Transfermarkt'ın Almanya edisyonunda yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, altyapıda yaptığı değişikliklere bir yenisini daha ekledi. Sarı-Kırmızılar, altyapı takımının başına Marco Pezzaiuoli'yi getirmeye hazırlanırken, kısa süre içerisinde resmi duyuruların yapılması bekleniyor. Pezzaiuoli, sarı kırmızılılarda hem A takımda hem de altyapıdan sorumlu olacak. 53 yaşındaki teknik direktör, son olarak Hindistan Ligi takımlarından Bengaluru FC'de yaklaşık bir yıl antrenörlük yaparken kariyerinde daha önce Çin, Japonya gibi ülkelerde de görev yaptı. 

MARCO PEZZAIUOLI KİMDİR?
Teknik adamlık kariyerine 1991 yılında Karlsruhe altyapısında başlayan ve 2007-2010 yılları arasında Almanya milli takımlarının alt yaş kategorilerinde görev yapan Pezzaiuoli, daha sonra 2010 yılında Hoffenheim'da göreve başladı. 2010-11 sezonunda ligin ikinci yarısında teknik direktör olarak görev yapan Alman teknik adam, 2018-2021 yılları arasında da Frankfurt U19 takımında görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0