Mert Müldür için bir kez daha!

Galatasaray'da sezon başında transferi gündeme gelen ancak yüksek bonservis talebiyle gerçekleşmeyen Mert Müldür transferi için yönetim bir kez daha harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılılar, savunmada tüm pozisyonlarda oynaması nedeniyle önemli bir alternatif olan 23 yaşındaki oyuncunun transferi için Sassuolo ile görüşmelere başlayacak. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatarasaray'ın bitmeyen aşkı Mert Müldür.. Yabancı sınırı sebebiyle yerli havuzunu güçlendirmek isteyen Aslan'da gündeme yeniden milli oyuncu girdi. Hem sağ hem de sol bek olarak görev yapabilen 23 yaşındaki futbolcu için daha önce kulübü Sassuolo ile bir türlü anlaşamayan Cim Bom, devre arası için yeniden harekete geçti. Serie A'da sezonun ilk haftasındaki Juventus maçının 7. dakikasında sakatlanan ve bileği çatlayan genç oyuncu, o günden bu yana formasından uzak kaldı. Galatasaray yönetimi de milli oyuncunun sakatlık durumunu araştırmaya başladı. 

Mert'in raporları doğrultusunda transferi için karar verecek olan Sarı- Kırmızılı yönetim sağlık problemi yaşanmadığı takdirde yıldız oyuncunun bonservisini almayı planlıyor. İtalyan ekibi her seferinde tok satıcı rolünü oynarken, bu kez Cim Bom da transfer için hiç olmadığı kadar kararlı.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0