Torreira'nın alternatifi Samu Costa!

Sezon başında kadrosunda önemli bir yapılanmaya giden Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, geleceğe yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Yaz döneminde yıldız transferlerine ek olarak Yusuf Demir, Mathias Ross gibi isimleri kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, orta sahada bu sezon gösterdiği performansla yıldızlaşan Lucas Torreira'nın alternatifi de İspanya'da buldu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yaz döneminde başlayan yapılanma, ara transfer dönemi ve yeni sezonu da kapsayacak şekilde devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yetkililerin potansiyeli olan oyuncular için arayışlarına devam ettiği öğrenildi. Sezon başında orta sahaya Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö gibi isimleri transfer eden Galatasaray, son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken Almeria'nın 21 yaşındaki Portekizli oyuncusu Samu Costa'yı yakından takip ediyor. Scout ekibinin 2021 yılının Temmuz ayında Portekiz ekibi Braga'dan transfer olan genç yıldız için detaylı bir çalışma yapıldığı belirtildi. Galatasaray Yönetimi, Portekizli orta sahayı sezon sonu için düşünüyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda İspanyol ekibinin kapısını çalacak ve yıldız oyuncunun transferini bitirmeye çalışacak. 

21 yaşındaki ön libero, kısa süre içinde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 5 milyon Euro piyasa değeri olan Samu Costa'nın kulübü Almeira ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Portekiz Milli Takımı alt yaş gruplarında 12 kez forma giyen Costa, bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırmayı başardı.

TORREIRA'YA ALTERNATİF OLACAK
Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında Lucas Torreira'yı yedekleyebilecek bir oyuncu almak da var. Torreira için Milan başta olmak üzere bazı ciddi teklifler olduğu öğrenilmişti. Dünya Kupası'nda göstereceği iyi bir performans, Torreira'nın Galatasaray'a iyi bir bonservis kazandırarak gitme ihtimalini artıracak. Uruguaylı futbolcunun yerine gelebilecek isim de belli oldu. Okan Buruk, Uruguaylı orta sahanın hiç olmazsa sezon sonuna kadar kalmasını ve şampiyonluk yarışında takıma katkı vermesini istiyor. Galatasaray, Torreira'nın devre arası ve sezon sonu olası gidişi için alternatifini arıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0