Okan Buruk'un sırrı belli oldu!

Süper Lig'de ilk bölümü zirveden 2 puan uzakta tamamlayan Galatasaray, özellikle fikstür dezavantajına rağmen zorlu virajları başarılı bir şekilde dönmeyi başardı. Florya'daki günleri tartışılan teknik direktör Okan Buruk hem soyunma odasında mutlu bir takım oluşturmasını başardı, hem de saha içinde istenen ve beklenen skorların gelmesini sağladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de üst üste aldığı 3 galibiyetle Dünya Kupası arasına giren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un başarısı tesadüf değil. İşe Florya'da huzuru sağlayarak başlayan 49 yaşındaki teknik adam, bildiği yabancı diller (İngilizce ve İtalyanca) sayesinde yabancılarla bire bir iletişim kurdu. Takıma son gün katılan Milot Rashica ve Mauro Icardi için doğru zamanı bekledi. Yerli oyuncu kuralından dolayı hareket alanı pek olmayan Buruk, ligin son haftalarında Kazımcan, Emre Taşdemir, Berkan ve Barış Alper rotasyona sokmayı başardı. 

Genç teknik adamın lige verilen ara sonrası mesaisi Yusuf Demir ve Yunus Akgün üzerine olacak. İki gençle özel ilgilenecek olan Buruk, şampiyonluğun yolunun mutlu bir takımdan geçtiğini düşünüyor. Genç isimleri kadroya dahil ederek onları rekabete sokmak isteyen Buruk, ayrıca sıkışık fikstürde de geniş bir oyuncu havuzuna sahip olmanın avantajlarını kullanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0