Osame Sahraoui için sürpriz açıklama!

Yaz döneminde kadrosunu güçlendiren ve geleceğe yönelik de hamleler yapan Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesinde yönetim harekete geçti. Kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra gelecek vaadeden isimleri de kadrosuna katarak geniş bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılıların uzun zamandır listesinde olan Osame Sahraoui için Norveç basınından sürpriz bir iddia geldi.

Norveç'te yayın yapan Daravisen'de yer alan haberlere göre; Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 21 yaşındaki Osame Sahraoui için oyuncunun menajeriyle görüşmelere yeniden başladı. Haber, "Galatasaray'ın gözü hala Osame Sahraoui'de" şeklinde verilirken Norveç kulübünün oyuncusu için önlem almaya hazırlandığı belirtildi. Valerenga, yıldız oyuncusunun sözleşmesini uzatmak istiyor. Çünkü genç yıldızın sözleşmesi 2023 yılının sonunda sona eriyor.

Norveç basınından TV 2 Sport'un haberine göre ise;  Galatasaray, Valerenga forması giyen 21 yaşındaki genç futbolcu, Osame Sahraoui için yaklaşık 2 milyon Euro'luk bir teklif sunmuştu. Ancak Valerenga, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmemişti. Norveç ekibi, genç futbolcu için daha yüksek bir bonservis talep ederken, aynı zamanda kendilerine sunulan ödeme planından da memnun kalmadılar.

MENAJERİ GÖRÜŞMELERİ DOĞRULAMIŞTI
Geçen sezonun devre arasında Norveç basınına konuşan Osame Sahraoui'nin menajeri Mohammed Fellah, futbolcunun son dönemde artan performansının ardından Galatasaray'ın ilgisinin arttığını ifade etmiş, Fellah, "Sahraoui ile ilgilenen birçok kulüp var. Bunlardan birisi de Galatasaray. Ancak bu transfer için acelemiz yok" ifadelerini kullanmıştı.

Aslen sol kanat olmasına rağmen forvet arkası ve sağ kanatta da forma giyebilen 21 yaşındaki Fas asıllı Norveçli oyuncu, Valeranga formasıyla bu sezon çıktığı 27 maçta 6 gol - 5 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0