7 yıl aradan sonra bir ilk!

Dünya Kupası arasının ardından galibiyet serisini sürdürerek Süper Lig'de liderliğe yükselen ve zorlu Sivas deplasmanından da 3 puanla ayrılarak liderliğini perçinleyen Galatasaray, yedi yıl aradan sonra önemli bir başarıyı tekrarladı. Aslan ayrıca ligdeki deplasman karnesiyle de gövde gösterisi yaptı.

YEDİ MAÇLIK SERİ
Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar oynadığı son 7 resmi karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak önemli bir seri elde ederken, bu galibiyetler sonrasında ligde de zirveye yerleşti. Süper Lig'de 5, kupada 2 maçta galibiyetle ayrılarak rakiplerine göz dağı veren Cimbom, bu başarıyı en son 2015 yılında Hamza Hamzaoğlu döneminde tekrarlamıştı. Süper Lig'de sırasıyla Karagümrük, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor ve Sivasspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak 15 puan toplayan Galatasaray, kupada eşleştiği Ofspor ve Keçiörengücü karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükseldi. 

DEPLASMANDA KRAL
16 haftası geride kalan Süper Lig'de bu sezon 9 deplasman maçına çıkan Galatasaray, bu karşılaşmalarda rakipleri karşısında topladığı puanlarla zirvenin sahibi olmayı başardı. Okan Buruk'un takımı rakipleri karşısında 6 galibiyet - 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puan topladı ve ligin en iyi takımı olmayı başardı. Cimbom dış sahada rakip filelere 17 gol bırakırken kalesinde de 5 gol gördü. Ligde son olarak Sivas deplasmanından 3 puanla ayrılan Cimbom, bir önceki deplasmanda Başakşehir karşısında sansasyonel bir skorla sahadan 7-0 galip ayrılarak şampiyonluk yarışında rakiplerine mesaj vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0