Barış Alper Yılmaz: Yeni yıl hediyesi..

Süper Lig'de deplasmanda oynadığımız Sivasspor karşılaşmasında takımımıza galibiyeti getiren isim olan Barış Alper Yılmaz karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Zor şartlar altında oynanan mücadeleden önemli bir 3 puan aldıklarını belirten genç oyuncu, takım olarak hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Öncelikle tüm takım arkadaşlarıma, teknik heyete, tüm ekibe teşekkür ederim. Çok iyi mücadele ettik. Zemin istediğimiz gibi iyi değildi. Bu maçta gol attığım için çok mutluyum. Taraftarlarımıza bu üç puanla yeni yıl hediyesi vermek istiyoruz. Bireysel olarak çok iyi çalışıyorum. Elimden geldiğince takıma destek vermek istiyorum. Rekabet güzel bir şey. Hocamın verdiği şansları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Lig uzun. Şu an bir şey söylemek için erken. Maçlara teker teker bakıyoruz. İnşallah sonu güzel olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0