De Cuyper pahalı geldi!

Galatasaray'da sezon başından beri devam eden sol bek sıkıntısı devam ederken, teknik direktör Okan Buruk'un talebi üzerine bu bölgeye gelecek vaadeden bir ismin transferi için yönetim harekete geçti. Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmak isteyen ve Kazımcan Karataş - Emre Taşdemir ikilisine de şampiyonluk yolunda soru işaretleriyle bakan Sarı-Kırmızılılarda sürpriz bir isim gündeme geldi. 

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Maxim De Cuyper için olumlu rapor verdi, yönetim harekete geçti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda eksik görülen yerlere takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların önceliklerinden biri de sol bek transferi.. Bu sezon aksayan bölgelerden biri olan sol bek mevki için görüşmeler yürüten başkanvekili Erden Timur, bu sezon kiralık olarak Westerlo'da forma giyen De Cuyper için bonservisini elinde bulunduran Club Brugge ile temasa geçti.

Belçika'da kiralık olarak oynadığı Westerlo formasıyla yarım sezon olmadan 3 gol-6 asistlik performans sergileyen 21 yaşındaki sol bekin bonservisini elinde bulunduran Club Brugge, oyuncu için rakamı belirledi. Belçika ekibi genç sol bek için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam istedi. Parayı yüksek bulan Galatasaray cephesi, oyuncuyu beğense de alternatiflere yönelmek zorunda kaldı.

2008 yılında Club Brugge altyapısına giren De Cuyper, 2020 yılında A Takım'a yükseldi. Club Brugge genç oyuncuyu sezon başında Westerlo'ya kiralık olarak gönderdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0