Dries Mertens: Yükseldiğimiz yerde kalacağız!

Süper Lig'de evinde ağırladığı İstanbulspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da günün başarılı isimlerinden Dries Mertens karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Belçikalı yıldız oyuncu lider olarak kalmaya devam edeceklerini belirtirken, takım olarak ortaya koydukları efordan memnun olduğunu dile getirdi.

Çok mutluyum. Bugün önemli olan şey kazanıp üç puan almaktı. Bıraktığımız yerden devam ettik. Hem kupayı hem de ligi düşünüyorum. Yükseldiğimiz yerde kalmaya çalışacağız. Çok koştuk ve birinci yarıda çok baskı yaparak domine ettik. Maçın son dakikalarını düşünmezsek daha farklı kazanabilirdik. Kendimizi geliştireceğiz. Duran toplarda ve frikiklerde çalıştığımız şeylerden bazılarını sahaya yansıtabildik. Bunları yapmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0