Erden Timur'dan dev bağış!

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in ekibinde yer alan ve Sportif AŞ'de başkanvekili olarak görev yapan Erden Timur yönetimin gerçekleştirdiği projelerde başrol oynamaya devam ediyor. Sezon başında futbol takımının kurulmasında önemli bir rol oynayan başarılı yönetici, kulübün geleceği olarak belirlenen Mecidiyeköy ve Kemerburgaz projeleri için de kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mecidiyeköy'de yer alan kulüp binasının rezidansa çevrilmesiyle geçtiğimiz hafta sonu lansmanda tüm daireleri satan ve 1 milyar TL'nin üzerinde gelir elde eden Galatasaray, Kemerburgaz'daki projeyle beraber toplamda tüm giderler çıktıktan sonra 10 milyar TL'lik bir fona kavuşmayı hedefliyor. Projelerin başındaki isim ise Galatasaray camiasının son dönemde yakından tanıdığı bir isim olan ve Türkiye'nin başarılı inşaat şirketlerinden NEF'in de sahibi olan Erden Timur. Kulüpte transfer çalışmalarını da bizzat yürüten Timur, tüm gayrimenkul projelerinin de denetimini gerçekleştiriyor. 

Başkan Dursun Özbek'in, "Tam yetkili" dediği Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde 150 milyon TL'si rezidans projesi, 150 milyon TL'si de Kemerburgaz'daki proje olmak üzere Galatasaray'a 300 milyon TL'lik bir destek sağladığı açıklandı. Başkan Özbek'in özel olarak teşekkür ettiği Erden Timur, "Her şeyi Galatasaray sevgisi için yapıyorum" diye konuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0