Galatasaray, Filou Oostende'ye kaybetti


Galatasaray Nef, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Filou Oostende ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçı takımımız 91-85’lik skorla kaybetti.

Dee Bost, Dylan Ennis, Muhaymin Mustafa, Ian Hummer ve Sadık Emir Kabaca beşiyle başladığımız maçta üç basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Dylan Ennis 21 sayı ve 9 ribauntluk performansıyla en skorer oyuncumuz oldu. Tyrus Mcgee 15 sayı, 5 asist; Ian Hummer ise 12 sayı ile maçı tamamladı.  

Dengede başlayan ilk çeyrek karşılıklı sayılarla geçerken 20-20’lik eşitliğin ardınan ikinci periyot Yenilmez Armada parkeye ağırlığını koydu. Özellikle oyunun savunma tarafında fark yaratan Pistiolis’in öğrencileri, ikinci periyotta rakibi 13 sayıda tuttu ve ilk yarıyı 39-33 önde geçti. İlk yarıda süre alan tüm oyuncularımız hücuma katkı verdi ve skor dengeli olarak dağıldı Ian Hummer 7 sayı, Göksenin Köksal 6 sayısıyla ilk yarıdaki en skorer oyuncularımız oldu. 

İkinci yarıda rüzgarı tersine çeviren Oostende, üçüncü çeyrekteki 22-26’lık performansıyla maçı dengeledi ve final periyodunu da üstün oynayarak maçı 91-85 kazandı. 

Takımımız ligdeki Gaziantep Basketbol mücadelesine hazırlanacak.   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0