Villareal'e kaybettik!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray, hazırlık maçında La Liga temsilcisi Villareal ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk yarıda kalesinde 4 gol gören takımımız ikinci yarıdaki etkili oyunuyla farkı düşürmeyi başardı ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.

Villareal karşılaşmasında teknik direktör Okan Buruk, bir önceki hazırlık maçı olan Rayo Vallecano mücadelesinden daha farklı bir ilk 11 tercih etti. Genç teknik adam mücadeleye Okan Kocuk - Sacha Boey, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş - Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Juan Mata, Yusuf Demir ve Bafetimbi Gomis onbiriyle başladı. Özgür Baran Aksaka devre sonunda olmak üzere Metehan Baltacı, Caner Doğan, Efe Akman, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Baran Demiroğlu, Beknaz Almazbekov ikinci yarıda şans bulan oyuncularımız oldu. Hollandalı savunma oyuncusu Patrick van Aanholt'un mücadeleye defansif orta saha rolünde başlaması dikkat çekerken, tecrübeli oyuncunun yaptığı kritik hatalar öne çıkan noktalar oldu. İlk yarıda takımımız kalesinde dört gol görürken  22. dakikada Francis Coquelin, 27’de Johan Mojica, 32’de Samuel Chukwueze ve 44’te Pascual Medina’nın golleriyle rakip takım skorlar buldu. 42. dakikada Bafetimbi Gomis, Yusuf Demir’in kornerden gönderdiği topu filelere yollayarak ilk yarıdaki tek golümüzü kaydetti.

İkinci yarıda daha arzulu başlayan takımımızda Leo Dubois, Özgür Baran Aksaka ve Yunus Akgün oyuna dahil olurken devre sonunda Aanholt, Kazımcan ve Gomis çıkan isimler oldu. 53. dakikada Mata ile direğe takılan Galatasaray, yine bir yan topta Abdülkerim’in golüyle skoru 58. dakikada 4-2 yaptı. Yunus Akgün sakatlanıp oyundan erken çıkarken yerine Kerem Aktürkoğlu dahil oldu. Önde yoğun baskısını devam ettiren Galatasarayımız, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu ile pozisyonlar bulan takımımız, 90+3’te Caner Doğan’a ceza sahası içerisinde yapılan faul sonrası penaltı noktasına gitti. Baran Demiroğlu 90+4’te beyaz noktadan toplu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti: 3-4.   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0