Gençlere yeni sözleşme yolda!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk tarafından bu sezon A takım kadrosunda değerlendirilen ve hazırlık maçlarının yanı sıra kupayla birlikte ligde de süre bulan genç oyuncular hakkında karar verildi. Genç teknik adam altyapıdan yetişen Emin Bayram, Metehan Baltacı ve Özgür Baran Aksaka için yönetime verdiği raporda sözleşmelerinin iyileştirilmelerini istedi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un bu sezon A takım kadrosunda şans verdiği 3 genç oyuncunun sözleşmesi uzatılıyor. İç transferde sezon içerisinde hareketli günler geçiren ve Nelsson'un ardından Yunus ile de sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar, takımın parlayan yıldızları Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey ile de görüşmelerini sürdürürken, altyapıdan yükselen 3 genç yıldız adayıyla da görüşmelere başladı. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda 2025 yılında sözleşmeleri sona erecek olan Emin Bayram, Metehan Baltacı ve Özgür Baran Aksaka'nın sözleşmelerini iyileştirme kararı alırken 2026 yılına kadar da yeni sözleşme imzalayacak.

EMİN LİGDE ŞANS BULUYOR
Geçtiğimiz sezonu Boluspor'da kiralık olarak geçirdikten sonra bu sezon Florya'ya dönen ve sezon başında hazırlık kampında talihsiz bir sakatlık geçiren Emin Bayram, teknik direktör Okan Buruk'un planlarında üçüncü stoper olarak kadroda yer alıyor. Bu sezon ligde 6, kupada 3 maçta olmak üzere toplamda 9 kez şans bulan ve 560 dakika sahada kalan Emin, gösterdiği performansla alkış almıştı. Gaziantep maçında 45 dakika sahada kalan Emin, Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında ilk 11'de görev yaptı. Alanyaspor karşısında 19 dakika sahada kalan genç savunmacı, Karagümrük deplasmanında ilk 11'de sahaya çıktı.

METEHAN VE ÖZGÜR KUPADA
Emin'in ardından kadroda yer alan bir başka stoper ise Metehan Baltacı. Geçtiğimiz sezonu İskenderunspor'da kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki savunmacı bu sezon ligde maç kadrolarında yer almasına karşın süre bulamazken, kupada 2 maçta 107 dakika sahada kaldı. Galatasaray'da bu sezon hazırlık maçlarındaki performansıyla dikkat çeken orta saha oyuncusu Özgür Baran Aksaka ise, henüz ligde maç kadrosunda yer almasa da 19 yaşındaki oyuncu kupada 2 maçta 16 dakika süre aldı. Bu sezon U19 takımında da düzenli olarak görev yapan Özgür Baran toplamda 15 maçta 6 gol - 4 asistlik performans sergileyerek alt ligleri domine etti. Teknik direktör Okan Buruk genç oyuncuyu ara kamp döneminde Antalya'ya götürmüş ve maçlarda düzenli olarak şans vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0