Yönetim para yağdırdı!

Galatasaray'da ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, göreve geldiği günden itibaren gayrimenkul projelerine yoğunlaşırken camia içerisinde sağlamaya çalıştığı barış ortamı kulübün kasasına önemli bir nakit akışı girmesine neden oldu. Sportif AŞ yönetimini 12 kişiye çıkartan Özbek, geçtiğimiz günlerde yapılan Leo Residence projesinden yönetim kanadından 18 milyon Dolarlık katkı sağladığı ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Leo Residence projesinde adeta kulübe para yağdırdı. Başkan Dursun Özbek’in ‘Güçlü yönetim, güçlü Galatasaray’ formülü tam sonuç verdi. Göreve geldikten sonra Sportif AŞ Yönetiminde bir ilke imza atan Dursun Özbek, ‘Güçlü Galatasaray’ düşüncesi ile futbolun yönetildiği kurulda üye sayısını 6’dan 12’ye çıkarmıştı. Özbek’in bu hamlesi de başarılı oldu. Nitekim sarı kırmızılı kulübün tam 1 milyar TL gelir kazandığı Leo Residences projesinde Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 18 milyon dolarlık katkı sağladığı ortaya çıktı. Galatasaray'ın amiral gemisi olan futbolun yeni yöneticileri de kulüp için elini cebine attı. Yeni göreve gelen Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeleri, Leo Residences projesinden tam 34 daire satın aldı.

SON DÖRT DAİREYİ ÖZBEK SATIN ALDI
Lansman gecesi son kalan 4 daireyi başkan Dursun Özbek’in satın alması alkış toplarken perde arkasında 12’li masanın Galatasaray’a büyük katkı sağladığı ortaya çıktı. Özellikle proje için yoğun mesai harcayan Erden Timur’un, tam 11 daire satın alarak Galatasaray’a büyük destek sağladığı ifade edildi. Ortalama fiyatı 500 bin dolar olan dairelerden 2. başkan Metin Öztürk de 5 daire satın alarak projeye önemli katkı sağladı. Önceki dönemde de görev alan Nihat Kırmızı ile birlikte Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu’na yeni giren GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Mustafa Aktaş, Maruf Güneş, Fatih Demircan, Azeri Emil Imanov’un aralarında yer aldığı 6 idareci de toplam 14 daire satın aldı. Galatasaray’ın 12 kişilik Sportif A.Ş. yönetimi, lansman gecesi tükenen projeden 34 daire alarak elde edilen önemli gelirde katkı sahibi oldu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0