Icardi için baskı: Bize verin!

Transfer döneminde Galatasaray taraftarlarının uzun süre yolunu gözlediği Mauro Icardi son maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Arjantinli yıldızın bonservisini almak için yönetim kanadı da harekete geçti. PSG ile daha önce görüşen ancak bu girişimden eli boş dönen yöneticiler Icardi'nin de takımda kalmak istemesiyle Fransız devine baskı yapmaya başladı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, yıldız forveti Mauro Icardi'nin transferinde tüm ekonomik sorunlara rağmen vazgeçmiş değil. Sarı-Kırmızılılar'ın daha önce PSG'ye bonservis için yaptığı başvuru astronomik bir taleple geri dönerken, yeniden kiralama teklifi de şimdilik kabul görmedi. Ancak Arjantinli yıldızın Sarı-Kırmızılı kulüpte kalma isteği, yönetimin iştahını kabartıyor. Başkan Dursun Özbek de yaptığı son açıklamada, Icardi'nin bonservisini almak istediklerini ancak henüz şartların oluşmadığını belirtmişti. Galatasaray Yönetimi, 29 yaşındaki santrfor konusunda şartları sonuna kadar zorlamaya hazırlanıyor.

Bu arada sakatlık sonrasında rehabilitasyon süreci devam eden Icardi'nin, en geç 2 hafta içerisinde takıma döndürülmesi için sağlık ekibi seferberlik ilan etmiş durumda. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0