Icardi ve Rashica için operasyon!

Galatasaray'da transfer döneminin son saatlerinde imza atan Icardi ve Rashica gösterdikleri performansla ilk 11'in değişmez isimleri olurken, yıldız isimler için yönetim harekete geçti. İki oyuncunun bonservisini almak isteyen ancak gelen talepler sonrasında geri adım atan Sarı-Kırmızılı yönetim, mevcutta var olan kiralama sözleşmesinin uzatılması için tekrar kapıyı çaldı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'dan kiralık yıldızlar için sürpriz operasyon başladı. Sarı Kırmızılı ekibe transferin son gününde kiralık olarak katılan Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın önümüzdeki sezon da takımda devam etmesi amacıyla düğmeye basıldı. Fiziksel formunu bulduktan çok kısa bir süre sonra takımı sırtlamaya başlayan ve hem Beşiktaş hem de Başakşehir zaferlerinde başrol oynayan Icardi'nin bonservisiyle ilgili yapılan girişimler sonuçsuz kalınca, kulüp geri atmak zorunda kalmıştı. PSG'nin, Arjantinli yıldızdan 30 milyon Euro gibi bir beklentisi var ancak Galatasaray cephesi vazgeçmedi ve 29 yaşındaki oyuncuyla tekrar görüşerek bir mutabakat sağladı. Icardi ile görüştükten sonra PSG ile tekrar temasa geçen Cim Bom, oyuncuyu 1 sezon daha kiralamak istiyor. Galatasaray formasıyla 6 maçta 4 gol atan Icardi, şu sıralarda Arjantin'de tedavi oluyor ve kısa sürede takıma katılması bekleniyor.

Benzer bir süreç Rashica için de yaşanıyor. Kulübü Norwich de bonservis beklentisini yüksek tutunca, Sarı-Kırmızılılar 26 yaşındaki kanat oyuncusunu da tekrar kiralama formülüne yöneldi. Galatasaray Yönetimi'nin amacı, her iki yıldızın kulübüyle de ara transfer döneminde anlaşıp, önümüzdeki sezonu garanti altına almak. Sarı-Kırmızılılar böylece, bu iki pozisyona sadece yerli takviyesine odaklanma yoluna gidecek. Hem Icardi'nin hem de Rashica'nın Galatasaray'da kalma isteği, Aslan'ın bu operasyondaki en büyük avantajı olacak. Sessiz sedasız kiralanan, ancak futboluyla büyük beğeni toplayan Rashica, tıpkı Icardi gibi Galatasaray'da kalmayı kabul etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0