Rıdvan için görüşme zamanı!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk sol bekte tercihini yerli oyuncudan yana kullanma kararı verdikten sonra yönetim harekete geçti. Bu pozisyona bir takviye yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu sezon Rangers'a transfer olan ancak beklentilerin altında kalan Rıdvan Yılmaz'ı kiralamak için görüşmelere başladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer dönemi öncesi hareketlilik başladı. Sarı-kırmızılılarda bir türlü istenen seviyede performans gösteremeyen Patrick van Aanholt'un üstünü çizen Okan Buruk, sol bek arayışlarına başladı. Galatasaray'da bu doğrultuda gündeme gelen isim Rıdvan Yılmaz oldu. Sarı-kırmızılıların, Rangers'da forma giyen genç oyuncu için düşündüğü transfer formülü ortaya çıktı. Sol bek pozisyonunu tamamen yerliye dönüştürme kararı alan Cim-Bom’da Kazımcan’ın deneyimsizliği, Emre Taşdemir’in ise zaman zaman yaşadığı sakatlık sorunları Rıdvan konusunu gündeme getirdi.

Teknik direktör Okan Buruk’un önceki gün durumunu takip ettiklerini söylediği Rıdvan Yılmaz için sarı-kırmızılıların ilk planda kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi. Beşiktaş’tan 4 milyon Euro'ya gittiği Rangers’ta yeterli süreleri bulamayan ve sakatlıklar yaşayan Rıdvan’ı öncelikle kiralamayı düşünüyor. Sarı-kırmızılıların büyük umutlarla gittiği Rangers’ta isteneni veremeyen Rıdvan’ın transferini fırsat olarak gördüğü bildirildi. İskoç ekibine de kiralama+satın alma teklifinin yapılacağı ancak bunun kabul edilmemesi durumunda ise “Rıdvan ligin ikinci yarısını bizde geçirsin. Yerli probleminden dolayı forması garanti olur. Tekrar forma girer ve hazır döner. İki taraf da kazanır.” diyecekleri öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0