Depay'ı isteyen tek takım..

Barcelona'daki geleceği soru işaretleri altında olan Memphis Depay'ın kaderi gelecek hafta yapılacak görüşmenin ardından belli olacak. Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Hollandalı yıldız ile ilgili olarak yeni gelişmeler de yaşandı.

Katalonya merkezli gazete Sport'ta yer alan habere göre; Memphis Depay için Barcelona'ya resmi transfer teklifi yapan tek kulüp Galatasaray oldu. Depay ise Avrupa'nın büyük liglerinden ayrılmak istemediği için Galatasaray'ın teklifiyle ilgilenmedi. Kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda devam etmek isteyen Depay'ın, başka kulüplerden teklif beklediği ve bu konuda aceleci olmadığı ifade edildi. 28 yaşındaki Hollandalı oyuncu, gelecek hafta izni bitip takımla antrenmanlara geri döndüğünde teknik direktör Xavi ile bir görüşme yapacak. Sezon başında 'yedek oyuncu' olarak düşünüldüğü kendisine iletilen ancak buna rağmen ayrılmak istemeyen Depay, bu sezon yalnızca 2 lig, 1 Şampiyonlar Ligi maçında forma giyebildi. Barça formasıyla sadece 131 dakika sahada kalan Hollandalı yıldızın, ayrılma formülünü bu kez düşündüğü kaydedildi.

BARCA BONSERVİS İSTİYOR
Ayrılık niyetinde olan Barcelona, Memphis Depay'ı bonservis geliri olmadan elden çıkarmak istemiyor. Yüksek maaşı da ayrıca bir problem olan Depay'ın kaderinin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Depay'ın ise daha iyi teklifler almak için Barça ile sözleşmesini feshetmek istediği vurgulandı.

Güncel değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Depay'ın, İspanyol kulübü ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0