Okan Buruk'tan gençlik aşısı!

Dünya Kupası arasına zirvenin iki puan gerisinde giren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, hazırlık etabının ardından kadrosunu şekillendiriyor. Ara öncesi iyi bir form grafiği yakalayan, Beşiktaş ve Başakşehir gibi önemli rakipleri üstün oyunla yenerek zirveye ortak olan Galatasaray'da hücum hattına gençlik aşısı yapılacak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takımı zorlu ve sıkışık fikstüre hazırlamaya çalışıyor. Bafetimbi Gomis (37), Dries Mertens (35) ve Juan Mata'nın (34) aynı anda oynamasının tempo sorunu yaratacağını düşünen teknik direktör Okan Buruk, gençlerden 19 yaşındaki Yusuf Demir ve 2000 doğumlu Barış Alper Yılmaz'ı as takıma hazırlıyor. Yusuf'u 10 numara pozisyonunda, Barış Alper'i forvette görevlendiren tecrübeli çalıştırıcı, Gomis- Mertens-Mata üçlüsünü ise dönüşümlü olarak ekonomik kullanacak.

Toulouse ile oynanacak son hazırlık maçında Mertens'in ileri uçta ve Yusuf'un da Belçikalı yıldızın arkasında görev yapması bekleniyor. Bu ikilinin performansına göre ligdeki İstanbulspor maçı 11'i belli olacak. Buruk, hazırlık maçlarında bu planına göre hamleler yapıp ilk adımları da attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0