Van Aanholt'a teklif var!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un son haftalarda yabancı oyuncu sınırı nedeniyle ilk 11'den kestiği ve zaman zaman maç kadrosuna da almadığı Patrick van Aanholt hakkında karar verildi. Hollandalı oyuncuyla devre arasında yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli isme Olympiakos talip oldu. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da Patrick Van Aanholt'la ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Hollandalı sol beke Yunanistan temsilcisi Olimpiakos talip oldu. Sarı-Kırmızılı takımın, elinden çıkarmaya çalıştığı 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuya teklif gelmesinden dolayı mutlu olduğu ve Van Aanholt'un Yunan takımıyla anlaşması halinde bu transfere kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

SINIRA TAKILDI, FORMAYI KAPTIRDI
Van Aanholt sezonun başlarında maçlara ilk 11 başlamış ancak daha sonra yabancı sınırının da etkisiyle formasını Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'e kaptırmıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla 9 resmi maçta forma giyerken, bu karşılaşmalarda gol atamazken 2 asiste imza attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0