Mauro Icardi'den müjde!

Dünya Kupası'na verilen aranın sona ermesine yakın Galatasaray'da müjdeli haber geldi. Ligin sona ermesinin ardından tatil sonrasında Florya'daki antrenmanda sakatlanan Mauro Icardi, ülkesinde geçirdiği rehabilitasyon sürecinin ardından İstanbul'a döndü. Doktorlar tarafından kontrol edilen ve fizyoterapi çalışmalarına başlayan Arjantinli golcünün hedefi en kısa sürede sahalara dönmek..

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberlere göre; Galatasaray'da Aralık ayının başında sakatlanan Mauro Icardi ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların süper golcüsü Mauro Icardi, antrenmanda topuk pası verirken, adalesinden sakatlanmıştı. Akabinde tedavi için ülkesine giden Arjantinli forvet, Türkiye'ye döndü. Galatasaraylı oyuncular, dünü izinli olarak geçirdi fakat Icardi, fizyoterapistler eşliğinde idman yaptı! Bir an önce sahalara geri dönmek isteyen 29 yaşındaki futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Icardi, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

FORMA GİYME İHTİMALİ VAR
Icardi'nin, Dünya Kupası dönüşünde ligde oynanacak İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında forma giyme ihtimali bulunuyor. Ancak teknik direktör Okan Buruk, oyuncusunun tam olarak hazır hale gelmeden forma giymesini istemiyor. Bu yüzden 3 maç sonrasında İcardi'nin, Fenerbahçe maçında tam olarak hazır olması bekleniyor. Yani Arjantinli'nin, 8 Ocak'ta derbide 90 dakika oynayabilmesi için tedavisi devam ediyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0