Kazımcan en az 1 ay yok!

Dünya Kupası arasının sona ermesinin ardından Süper Lig'de evinde İstanbulspor ile karşılaşan Galatasaray'da genç oyuncu Kazımcan Karataş yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara gelirken, 19 yaşındaki sol bek uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Kazımcan Karataş'ın dün sponsor hastanemiz Liv Hospital'da yapılan tetkiklerinde sol ayak bileği dış yan bağlarının ön grubunda kopma ve orta grubunda kısmi yırtık tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verilirken, genç oyuncunun en az 6-8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 

İstanbulspor karşısında ilk 11'de başlayan ve iyi bir performans ortaya koyan Kazımcan, mücadelenin ikinci yarısında 63'te Valon Ethemi'yle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalmıştı. Sakatlığı sebebiyle kenara gelen ve yerini Patrick van Aanholt'a bırakan genç oyuncu stadyumu kulüp personelinin yardımlarıyla sekerek terk etmek zorunda kalmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0