Galatasaray NEF'ten pota altına takviye!

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde normal sezonu lider olarak tamamlayarak adını son 16 takım arasına yazdıran ve Basketbol Süper Ligi'nde de son 4 maçını kazanan Galatasaray NEF, yeni yıl öncesinde pota altına takviye yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon pota altında sorunlar yaşayan Yenilmez Armada bu bölgeye İspanyol ekibi Fuenlabrada'da forma giyen Dusan Ristic takviyesini yaptı.

Galatasaray NEF sezon başından beri pota altında yaşadığı sorunları Sırp pivot Dusan Ristic ile çözmeye hazırlanıyor. Galatasaray NEF tecrübeli oyuncuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Floyd'un sakatlığı sonrasında bu bölgeye takviye yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon İspanyol ekibi Fuenlabrada formasıyla 12 maçta 15.5 sayı - 6.1 ribaund ortalamalarını yakalayan 27 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı. 

Kızılyıldız altyapısından yetişen ve uzun bir süre burada forma giydikten sonra kolej kariyerini Arizona'da geçiren Ristic, 2018 yılında draftlar öncesinde Summer League'de Phoenix Suns forması giymesinin ardından aynı yaz yeniden Kızılyıldız'a döndü ve kariyerini Avrupa'da şekillendirdi. Kariyerinde Kızılyıldız, Astana, Brescia ve Fuenlabrada formaları giyen 2.13'lük Sırp oyuncu milli takımda da oyuncu havuzunda görev yapıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0