Boey'in alternatifi İspanya'dan!

Galatasaray'da sezonun flaş ismi Sacha Boey gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Avrupa kulüpleri tarafından Fransız savunma oyuncusuna gösterilen ilginin ardından Sarı-Kırmızılı yetkililer de harekete geçti. Galatasaray scout ekibinin Getafe forması giyen Juan Iglesias'ı uzun süredir takip ettiği ortaya çıktı.

Marca'da yer alan habere göre; Galatasaraylı yetkililer, bu sezon Getafe formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki sağ bek Juan Igleasias'ı takip ediyor. Bu sezon La Liga'da defansif olarak ligin en iyilerinden birisi olan Iglesias için Galatasaray'ın yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Everton ve West Ham scoutları da takip ederken, İspanyol ekibi Real Betis'in de ilgisi sürüyor. Bu sezon Getafe formasıyla 15 maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki İspanyol oyuncunun kulübüyle 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunurken, kulübünün oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirerek ara transfer dönemi için bütçe oluşturması bekleniyor.

Getafe altyapısından yetişen ve 2021 yılında A takıma yükselen Iglesias bu sezon ilk 11'in değişmez ismi olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0