Okan Buruk üçüncüyü arıyor!

Dünya Kupası arasının ardından Süper Lig'de liderliğe yükselen Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar can sıkarken, teknik direktör Okan Buruk yerli oyuncu kuralı nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Genç teknik adam ekibiyle birlikte yaptığı toplantılarda ilk 11'e yazacağı üçüncü yerliyi arıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de son olarak İstanbulspor'u mağlup eden ve liderliğe yerleşen Galatasaray'da sakatlıklar can sıktı. Kazımcan Karataş’ın sakatlanmasıyla yerli futbolcu olarak sahaya hangi üçlünün çıkacağı merak konusu oldu. Genç oyuncunun sakatlığı son dönemde hemen hemen aynı kadroyla sahaya çıkan ilk 11'de taşları yerinden oynatacak gibi görünüyor. Teknik direktör Okan Buruk antrenmanlarda özellikle bu konu üzerine duruyor. Buruk’un önündeki seçenekler şöyle..

SENARYO -1: OKAN, ABDÜLKERİM, KEREM
Bu gerçekleşmesi zor plana göre Muslera’dan vazgeçilip kalede Okan tercih edilecek. Okan Hoca, yerli konusunda elini güçlendirecek gibi görünse de buna sıcak bakmıyor.

SENARYO -2: ABDÜLKERİM, EMRE, KEREM
Sol bekte bu plana göre Kazımcan’ın yerine sakatlıktan çıkan Emre Taşdemir forma giyecek. Fiziksel eksiği endişelendiriyor.

SENARYO -3: ABDÜLKERİM, BARIŞ, KEREM
Sol bek pozisyonu Aanholt veya Dubois’e emanet edilecek. İstanbulspor maçında iyi görünmeyen Rashica kesilip, hazırlık kampının yıldızı Barış tercih edilecek. Sivas maçı öncesi bu olasılık güçlendi.

SENARYO -4: ABDÜLKERİM, BERKAN, KEREM
Bu plana göre ise cezalı Torreira’nın yerine Berkan oynayacak. Diğer yerliler ise yine Abdülkerim ile Kerem olacak.

SENARYO -5: ABDÜLKERİM, BARAN, KEREM
6 numara özelliği olan 19 yaşındaki Baran Aksaka’nın sürpriz şekilde tercih edilmesi de yine opsiyonlar arasında yer alıyor. Ancak Buruk ve ekibi, deplasmanda oynanacak olan zorlu Sivas maçı için bunu riskli görüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0