Rashica'nın parası Mohamed'den!

Galatasaray'da sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Milot Rashica'nın bonservisinin alınması gündeme gelirken, Kosovalı yıldız oyuncu için Norwich'in istediği rakam bir başka yıldızın satışından karşılanacak. Nantes formasıyla attığı gollerle dikkat çeken Mostafa Mohamed'in opsiyonunun kullanılması gündeme gelirken, elde edilecek para Rashica'nın transferini sağlayacak.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da bonservisi alınması gündeme gelen Milot Rashica'nın transfer ücretini Mostafa Mohamed ödeyecek. Sezon başında Fransız ekibi Nantes'a kiralanan ve sözleşmesine 5.750 milyon Euro opsiyon konulan Mısırlı oyuncu gösterdiği performansla dikkatleri çekerken, Fransız ekibi 25 yaşındaki santraforun opsiyonunu kullanma kararı aldı. Galatasaray cephesi de bu transferden gelecek parayı, kiralık olarak forma giyen ve teknik direktör Okan Buruk'un takımda kalmasını istediği Kosovalı yıldızı için kullanacak. Ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaktan son derece memnun olan ve Galatasaray'da kalmaya da sıcak bakan Rashica, son haftalarda yükselen formuyla ilk 11'deki yerini sağlamlaştırmış ve Okan Buruk'un planlarında önemli bir yer edinmişti.

Fransa'ya uyum sağlayan Mostafa Mohamed ise Nantes'ta sergilediği 6 gol - 4 asistlik performansla beklentileri karşıladı. Nantes teknik direktörü Kombouare kendisine yöneltilen bir soruya "Mostafa Mohamed başka bir kültüre geldi ama uyum sağlamak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Her şeyden önce kolektif oyuna yatkın. İlerleyen dönemlerde daha da iyi performans sergileyeceğine eminim. Bizimle devam etmeli." ifadelerini kullanarak cevap vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0