Pisa, Morutan için geliyor!

Galatasaray'ın sezon başında İtalyan ekibi Pisa'ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Olimpiu Morutan gösterdiği performansla dikkat çekerken, Rumen oyuncunun bonservisini almak için Serie B kulübü harekete geçti.

Rumen basınından Emmanuel Roşu'nun haberine göre; Morutan'ı sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralayan Pisa, genç oyuncunun başarılı performansının ardından bonservisini almak için harekete geçti. İtalyan ekibi, sözleşmede yazan 5.5 milyon Euro'luk opsiyonu düşürmek için Galatasaray yönetimiyle pazarlığa oturmaya hazırlanırken, Galatasaray cephesinin bu rakamın altına düşmemesi bekleniyor. Bu sezon Pisa formasıyla çıktığı 17 maçta 4 gol - 7 asistlik performansıyla dikkat çeken Morutan'ın takımda kalmasını isteyen İtalyan ekibi, ara transfer döneminde transfere resmiyet kazandırmak ve Morutan'ın bonservisini almak istiyor.

Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon başında Rumen oyuncuyu 3.5 milyon Euro karşılığında Steaua Bükreş'ten transfer etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0