Kerem'e kaptanlık morali!

Galatasaray'da yönetimin bir süredir yeni sözleşme görüşmeleri gerçekleştirdiği Kerem Aktürkoğlu için teknik heyetin verdiği kaptanlık kararı, genç yıldıza büyük bir moral oldu. Muslera ve Gomis'in ardından takımın üçüncü kaptanı olan 23 yaşındaki yıldız oyuncunun özgüveni de yerine geldi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi yaptığı hareketle Kerem'e sezon ortasında adeta özgüven zammı yaptı! Dünya Kupası arasında Yunus Akgün'ün sözleşmesini uzatan Galatasaray yönetimi, iç transferde Kerem Aktürkoğlu ile yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamadı. Ancak yönetim ve teknik heyet, devre arasında gerçekleştirilen Antalya kampında yaptığı hamleyle Kerem'in gönlünü aldı. Fernando Muslera ve Bafetimbi Gomis'in ardından üçüncü kaptanlığa getirilen Kerem, takım arkadaşları adına sorumluluk aldığı için mutlu oldu. Morallenen yıldız oyuncu, Keçiörengücü maçında oyuna girip turu getiren golün asistini yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0