Sarayın Sultanları deplasmanda fark attı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 12.haftasında Galatasaray Çağdaş Faktöring basketbol takımı deplasmanda Melikgazi Kayseri Basketbol’a konuk oldu. Sarayın Sultanları baştan sona üstün götürdüğü mücadeleden 100-61'lik farklı skorla galip ayrılarak ligde 12 hafta sonunda 9 galibiyete ulaştı.

Galatasaray Çağdaş Faktöring mücadeleye Işıl Alben, Kamile Naciclaite, Pelin Bilgiç, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başladı. Maça mükemmel bir başlangıç yapan takımımız Kamile Nacickaite’nin yüzdeli hücumları ve boyalı alandaki etkinliğiyle ilk çeyrekte rakip potaya 27 sayı bıraktı. 27-11’lik ilk çeyrek skorunun ardından ikinci periyot daha dengeli bir oyun görülürken devre arasına 48-28 önde gittik. İlk yarıda Kamile Nacickaite ve Azura Stevens 13’er sayı ile ön plana çıktı. Üçüncü periyotta maç temposu zirveye çıkarken McCowan ve Kamile’nin etkinliğiyle farkı daha da artıran Galatasaray Çağdaş Faktoring, 25 sayılık farkın etkisiyle rahat oynadığı son çeyrek sonrasında maçı 100-61 kazandı. 

Kamile Nacickaite 21 sayısıyla en skorer oyuncumuz oldu. Teaira McCowan 18 sayı, 12 ribaunt, 3 asist ve 2 blok ile yine kalitesini ortaya koydu. Azura Stevens ise 17 sayı ve 4 ribauntla maçı tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0