Okan yeni sözleşme bekliyor!

Sezon öncesinde kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da iç transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takım içerisinde bazı iyileştirmeler yapan Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Okan Kocuk'la da masaya oturmaya hazırlanıyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaleci rotasyonunda yer alan Okan Kocuk'un kontratı, sezon sonunda bitecek. Bu doğrultuda Galatasaray Yönetimi, yeni sözleşme konusunda 27 yaşındaki file bekçisi ile henüz bir görüşme gerçekleştirmedi. Fakat Okan'ın, Sarı-Kırmızılı kulüpten teklif beklediği ve kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istediği bilgisine ulaşıldı. Bu anlamda devre arasında yıldız eldiven yeni sözleşme görüşmelerinin yapılabileceği belirtildi. Bu sezon 2 maçta kaleyi koruyan Okan, sadece bir gol yedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0