Sarayın Sultanları evinde kazandı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 9.haftasında Galatasaray Çağdaş Faktöring evinde BOTAŞ'ı ağırladı. Başa baş geçen mücadelenin ilk yarısını 1 sayı farkla önde kapatan Sarayın Sultanları, final periyodunda maça ağırlığını koyarak sahadan 55-47'lik galibiyetle ayrıldı. 

Galatasaray Çağdaş Faktöring mücadeleye Işıl Alben, Pelin Bilgiç, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCoven beşiyle başladı. Başa baş geçen ilk çeyrekte çembere atak ederek hücum eden takımımız, ilk periyodu 19-15 öne geçti. Botaş ikinci çeyrekte daha iyi hücum ve savunma performansı göstererek maçı dengeledi. Soyunma odalarına 31-30 Botaş üstünlüğüyle gidildi. Temposu iyice düşen maçta üçüncü çeyrekte başa baş oyun devam etti ve Azura Stevens’ın son hücumdaki sayısıyla final periyoduna 42-41 önde gittik. Son çeyrekte oyunun iki tarafında vitesi artıran Galatasaray Çağdaş Faktoring, Pulvere ile dışardan ve McCovan ile içeriden bulduğu sayılarla üstünlük yakaladı. Çeyrek ortasında Stevens’ın sayısıyla farkı çift haneye çıkaran takımımız, sayısal üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdürerek mücadeleyi 55-47 kazandı. Sarayın Sultanları bu sonuçla ligde 9 hafta sonunda 7. galibiyetini elde etti.

BOTAŞ karşısında Azura Stevens 19 sayı ve 14 ribauntluk performansıyla double-double yaparken, galibiyette başrol oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0