Sacha Boey'e üç talip birden!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, kış dönemi için Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 22 yaşındaki savunma oyuncusu için Almanya'dan iki, Premier Lig'den de bir takım ara transfer döneminde Galatasaray yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Footmercato'da yer alan habere göre; Galatasaray'da son dönem performansını bir hayli artıran Sacha Boey'e kış dönemi için 3 kulüp birden talip oldu. Sezon başında kadro dışı kalmasına rağmen bireysel çalışarak sezona hazırlanan ve takımda yaşanan sakatlıkların ardından ilk 11'in değişmez ismi olan Boey, adeta küllerinden yeniden doğdu. Kamerun asıllı Fransız oyuncu, gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa kulüplerinin ilgisini çekerken Almanya'dan Frankfurt ile Wolfsburg, İngiltere'den ise Crystal Palace talip oldu. Habere göre bu 3 kulüp kış transfer döneminde Sacha Boey için harekete geçecekleri ifade edildi. Galatasaray'ın genç oyuncunun sözleşmesinde iyileştirmeye gitmek adına görüşmelerini sürdürdüğü biliniyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0