Yönetimden büyük başarı!

Süper Lig'de liderliğe yükselen Galatasaray'da yönetim saha içinin yanı sıra saha dışında da önemli başarılar elde etmek için kolları sıvadı. Mecidiyeköy'deki binanın rezidansa dönüştürülmesinin ardından dairelerin satışından 1 milyar TL gibi önemli bir gelir bekleyen Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir beklenen Columbus projesiyle de 240 milyon TL'yi kasasına koyacak.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve yönetimi, mali anlamda kulübü düzlüğe çıkartacak projeler için yoğun bir çaba sarf ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk için kolları sıvayan yönetim, kulübe yeni mali kaynaklar yaratmak ve eldeki imkânlardan daha iyi gelir elde etmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Başkan yardımcısı Cemal Özgörkey'in seçim vaadi olarak bilinen Columbus projesi için çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. 10 milyon TL'lik reklam ve planlama yatırımı yapılan proje kapsamında Ocak ayında kulübün kasasına 240 milyon TL girmesi bekleniyor.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in, yönetimdeki katkısından memnun olmadığı için Cemal Özgörkey'i görevden alacağı iddia ediliyordu ancak Özbek çalışma arkadaşından son derece memnun görünüyor. Özgörkey'in yönetimindeki mağazacılık cirosunun da Aralık sonuna kadar 525 milyon TL'e ulaşması bekleniyor. Ayrıca bu sezon kulübe çeşitli branşlarda 75 milyon TL'lik sponsorluk anlaşması sağlanması da gelirleri arttıran faktörlerden birisi oldu. 

DURSUN ÖZBEK KOLLARI SIVADI
Başkan Özbek kulübün gelirlerini artırmak adına Sportif İşbirliği Komitesi'ni kurdu. Başında Niyazi Yelkencioğlu'nun olduğu komitede Erden Timur, Mehmet Cibara, Eray Yazgan, Can Natan, Levent Yaz ve İbrahim Hatipoğlu var. Ayrıca Naci Cansun da profesyonel çalışan olarak görev alıyor.

ERDEN TİMUR ETKİSİ
Sportif A.Ş. başkan vekili Erden Timur'un 300 milyon TL kulübe destek olacağı haberlerinin ise gerçeği bambaşka. Ortada böyle bir nakit para yok ancak Timur ilk olarak Mecidiyeköy'de rezidansa dönüştürülen binanın 150 milyon TL'lik iç yapım ihtiyaçlarını kulübe bırakmadan kendisi karşıladı. Erden Timur'un 150 milyon TL'lik bir diğer desteği ise Kemerburgaz'a olacak. Yeni yapılacak tesislerin demir ve çimento tedarikleri başta olmak üzere inşaat ihtiyaçlarını da Erden Timur karşılayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0