18bin Dolarlık transfer yasağı!

Süper Lig'de ilk yarıyı zirvede kapatan Galatasaray, ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda sol bek pozisyonuna yerli bir takviye yapmaya hazırlanan ve Sivasspor forması giyen tecrübeli oyuncu Uğur Çiftçi'nin transferi için prensip anlaşmasına varan Sarı-Kırmızılılar, hafta sonu FIFA'dan gelen geçici transfer yasağı sonrasında şok yaşadı!

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de ilk yarıyı zirvede kapatan ve kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yönetim, FIFA'nın verdiği karar sonrasında tabir-i caizse şok geçirdi. FIFA, eski oyuncuları ile davalık olan Galatasaray'a geçici transfer yasağı getirdi. Sarı-kırmızılıların bu sezon Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira'nın menajeri, alacakları nedeniyle Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti. FIFA ise aldığı karar sonrasında Galatasaray'a, Cuma günü itibariyle geçici transfer yasağı cezası verdi. Lucas Torreira'nın menajerinin 18 bin 500 dolarlık alacağı nedeniyle FIFA'nın transfer yasağı karşısında şaşkınlık yaşayan Galatasaray Yönetimi, hemen bu rakamı ödedi. Galatasaray'ın alacaklarını ödemesinin ardından FIFA'nın pazartesi günü sarı-kırmızılıların transfer yasağını kaldırması bekleniyor. 

Öte yandan Galatasaray yönetimi, bu transfer yasağını kaldırarak önümüzdeki hafta Uğur Çiftçi transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0