Altyapıda çifte imza!

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, iç transferde çalışmalarına devam ediyor. Sezon başından itibaren altyapı organizasyonunu yenileyen ve idari bir yapılanmaya giden Sarı-Kırmızılılar, akademinin dikkat çeken gençleriyle de profesyonel sözleşme imzalamaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda imzalayan Özgür Baran Aksaka'nın ardından Emirhan Kayar ve Jankat Yılmaz ile de yeni sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada; 17 yaşındaki akademi futbolcusu Emirhan Kayar ile 2026 yılına kadar ve yine akademiden yetişen 18 yaşındaki Jankat Yılmaz ile de 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığı açıklandı. Sezon başından itibaren teknik direktör Okan Buruk tarafından zaman zaman A takımla antrenmanlarda yer alan ve devre arası kampında da Antalya'ya götürülen isimler arasında yer alan ikili, U19 Süper Lig'de zirvede yer alan U19 takımının kilit isimleri arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0