Seferovic'e son talip İtalya'dan!

Ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Haris Seferovic için bir çok iddia ortaya atılırken, İsviçreli golcüye son talip İtalya'dan çıktı. Serie A'da puan tablosunda 16. sırada bulunan Salernitana kulübü Seferovic'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Serie A ekibi Salernitana, ara transfer döneminde kadrosunu Haris Seferovic ile güçlendirmek istiyor. Galatasaray'da beklentilerin altında kalan İsviçreli golcü oyuncu kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibi oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Seferovic, iyi bir kamp dönemi geçirmesine karşın sezon içerisinde çıktığı 13 maçta sadece 2 gol atabilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0