Boey için istenen rakam belli oldu!

Galatasaray'da sezonun parlayan yıldızlarından Sacha Boey, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Fransız sağ bek için Sporting Lizbon'un ilgisi devam ederken, Sarı-Kırmızılı yönetim Boey için 15 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Portekiz'de yayın yapan O Jogo'nun haberine göre; Galatasaray'da bu sezon başarılı bir grafik çizen Sacha Boey'e son olarak Sporting Lizbon talip oldu. 23 yaşındaki sağ beki Pedro Porro'yu ara transfer döneminde 40 milyon Euro bonservis bedeliyle Premier Lig'e göndermeye hazırlanan Portekiz ekibi, Boey'i gündemine aldı. Sporting'in bu transfer için 10 milyon euro bütçe ayırdığı belirtilirken, Galatasaray yönetiminin ise geçen yaz 1.5 milyon euroya alınan Boey için 15 milyon Euro istediği kaydedildi. Portekiz takımın listesinde Norwich City'den Max Aarons, şu anda Elche'de kiralık olarak forma giyen Pol Lirola ve Heerenveen forması giyen Milan van Ewijk var.

UDINESE'NİN TEKLİFİ RED EDİLDİ
Galatasaray ile 2025 yazına kadar sözleşmesi olan Boey için devre arasında İtalyan ekibi Udinese teklifte bulunmuş ancak yönetim 7 milyon Euro'luk teklifi geri çevirmişti. Bu sezon 17 maça çıkan Boey, bu karşılaşmalarda 2 asist yaparken performansıyla dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0