Icardi'nin vurduğu gol oluyor!

 

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi sergilediği etkileyici performansla takımını sırtlamaya devam ederken, Arjantinli golcü ligde ilginç bir istatistiğe imza attı. Antalyaspor karşısında attığı golle perdeyi açan Icardi, geride kalan bölümde ligde 9 maça çıkarken 10 gole direkt etki etmeyi başardı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi, bu sezon tabir-i caizse vurduğunu gol yapıyor. Süper Lig'de çıktığı  9 maçta 6 gol - 4 asistlik performans sergileyen Arjantinli yıldız takımını sırtlarken, enteresan da bir istatistiğe imza attı. Antalyaspor karşısında maçın kilidini açan golü kaydeden Tangocu yıldız oyuncu, ligde sahada kaldığı 654 dakikada 22 şut çekerken bu şutların 15'inde isabet buldu. Icardi'nin isabetli şutlarının 6'sı ağlarla buluşurken, takım arkadaşlarına 4 kez da golden bir önceki pası veren isim oldu. Maç başına rakip kaleye 2.2 şut ortalaması yakalayan ve bu şutlarında da 1.7 isabet bulan Tangocu golcü oyuncunun maç başına gol ortalaması da 0.7 oldu. Asistlerin de istatistiklere dahil edilmesiyle birlikte Icardi maç başına 1.1 gole direkt etki ederek olağanüstü bir performansa imza attı.

ICARDI'YE EKSTRA İZİN
Antalyaspor karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takıma bir günlük izin verirken, Mauro Icardi'ye ekstra bir gün izin verildi. Karşılaşmanın ardından ertesi gün Florya'da rejenerasyon idmanı yapan Sarı-Kırmızılılar, hafta başını pas geçerken Salı günü tekrardan çalışmalara başlayacak. Icardi ise, teknik heyetten aldığı izin sonrasında maçtan sonra özel uçağının yolunu tuttu ve 2 günlük tatile çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0