Galatasaray'da sıra geldi transfere!

Süper Lig'in ikinci yarısına galibiyetle başlayan ve son 12 resmi maçını kazanarak hem ligde hem de kupada yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray'da sıra geldi transfer çalışmalarına.. Antalyaspor maçının ardından teknik direktör Okan Buruk, yönetimle görüşürken takıma istediği takviyeleri de net bir şekilde dile getirdi. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, ligde ve kupada yoluna devam ederken bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına dört bir koldan devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip, iki yıldız oyuncu için bu hafta adım atacak. Hafta sonu oynanan Antalya maçı öncesinde Haji Wright için pazarlık yapıldı fakat Akdeniz ekibinin halen 10 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli talep etmesi işleri zora soktu. Bu anlamda ise rota yeniden İngiltere oldu. Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin formasını giyen David Datro Fofana için bu hafta görüşme yapılacak. Cim Bom'un hedefi ise Fildişili oyuncuyu, 1.5 yıllığına kiralamak olacak. 

Öte yandan sol bek konusunda da çalışmalar, titizlikle devam ediyor. Bu bölgede Emre Taşdemir'in, kulüpte kalmak istemesi nedeniyle Sivasspor ile gerçekleşecek olan Uğur Çiftçi takasında birtakım pürüzler çıktı. 30 yaşındaki futbolcunun, bu kez sezon sonuna kadar kiralanması gündemde ancak tecrübeli oyuncu için takas formülü yerine para verilmesi bekleniyor. Aslan, iki oyuncunun transferini de bu hafta içerisinde netleştirip, eksiklerini tamamlamayı hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0