Boey için son talip Lizbon!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla ilk 11'in değişmez ismi olan ve dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey için talipler artmaya devam ediyor. Kamerun asıllı Fransız savunmacı için Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Portekiz ekibi Sporting Lizbon, ara transfer döneminde Sacha Boey'i kadrosuna katmak istiyor. Daha önce menajeri George Gardi, Sacha Boey'e Avrupa'dan teklifler olduğunu doğrulamıştı. Genç oyuncunun menajeri George Gardi daha önce yaptığı açıklamada, "Sacha Boey günümüzün futbol şartlarına uygun modern bir bek ve kanat oyuncusu. Bugün Avrupa'da onun gibi futbolcuları kadronuza katabilmek için ekonomik olarak büyük paraları gözden çıkarmanız gerekiyor. İtalya'dan da teklifler var. Ancak yalnızca doğru koşullar altında hareket edecek." ifadelerini kullanmıştı. Oyuncuyla ayrıca, İngiliz ekibi Crystal Palace'ın ilgilendiği belirtilmişti.

Boey'in, Galatasaray ile sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor. Sarı-kırmızılıların bu transferden bonservis beklentisinin yaklaşık 20 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. Galatasaray'da bu sezon 15 lig maçına çıkan Boey, 2 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0