Dovbyk için girişim!

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Haris Seferovic ile yolların ayrılması gündeme gelirken, hücum hattına yapılacak takviye için sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Ukraynalı golcü Artem Dovbyk'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; ara transfer döneminde hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme gelen isim Dnipro forması giyen Artem Dovbyk oldu. Haris Seferovic ile yollarını ayırmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gomis'in durumunu da göz önüne alarak şimdiden hamle yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray yönetimi, bir süredir takip ettiği Dnipro-1 takımının formasını giyen Artem Dovbyk için görüşmelere başladı. Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona erecek olan 25 yaşındaki golcü oyuncu için Ukrayna ekibiyle görüşen Galatasaray yönetimi, makul bir bonservis bedeli teklif ederek Dovbyk'ın transferini gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar yaptıkları görüşmede Dovbyk'in sezon sonuna kadar takımında kalmasını ve yaz döneminde Galatasaray'a katılmasını talep etti. 

Ukrayna basını, daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği golcü oyuncunun, 3 milyon Euro'ya imza atmaya hazır olduğunu duyurdu. Kulübüyle yeni sözleşme imzalamayı düşünmediğini açıklayan Dovbyk'in kış aylarında takımdan ayrılarak para kazandırmak istediği ifade edildi. Dovbyk, bu sezon 28 maçta 19 gol ve 5 asistle dikkatleri çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0