Uğur'un imzası Emre'ye takıldı!

Ara transfer döneminde ilk imzasını Uğur Çiftçi'ye attıracak olan Galatasaray'da beklenmedik bir pürüz çıktı. Sivasspor'a takasta gönderilecek olan Emre Taşdemir yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca 30 yaşındaki tecrübeli savunmacının İstanbul'a gelişi ertelendi.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın ara transferde Sivasspor'dan kadrosuna katacağı Uğur Çiftçi'nin transferi ertelendi. Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki futbolcunun transferi için 600 bin euro ve Emre Taşdemir karşılığında Sivasspor ile anlaşma sağladı. Pazar akşamı İstanbul'a gelmesi beklenen Uğur Çiftçi'nin transferinde pürüz çıktı. Tecrübeli oyuncunun transferinde takasta gönderilecek olan Emre Taşdemir yaptığı görüşmelerde Sivasspor ile anlaşamadığı için Uğur'un gelişi ertelendi. İki kulüp yöneticileri arasında transferle ilgili görüşmeler sürerken, Uğur Çiftçi'nin en geç Çarşamba gününe kadar imza için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

Yukatel Kayserispor maçı öncesi yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuşan Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a gideceğini duyurdu. Uğur Çiftçi transferinin büyük ihtimalle gerçekleşeceğini kaydeden Sivasspor teknik direktörü Çalımbay, "Uğur Çiftçi için Galatasaray'dan teklif geldi. Büyük ihtimalle transferin biteceğini düşünüyorum." demişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0