BSL | Yokuş aşağıya gidiş!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 17.haftasında Galatasaray NEF deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşılaştı. Rakibi karşısında maça kötü bir başlangıç yapan Pistiolis'in öğrencileri 15 sayı geriye düştüğü ilk çeyreğin ardından geri dönmekte zorlandı ve sahadan 103-91 mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray NEF bu sonuçla ligde üst üste beşinci kez kaybetti.

Galatasaray NEF mücadeleye Tyrus McGee, Dylan Ennis, Göksenin Köksal, Angelo Caloiaro ve Mahir Ağva beşiyle başladı. Kötü bir başlangıç yapan takımımız, Karşıyaka’nın ekstra zor atışlarını isabete çevirmesiyle 20-4 geriye düştü. McGee, Ennis ve kenardan gelen Russell’ın enerjisiyle farkı tek haneye çekebildik. Göksenin Köksal’ın üçlüğüyle seriyi 10-0’a uzattık ve rakip molaya gitti: 20-14. Braian Angola’nın son saniye üçlüğüyle ilk periyodu 28-19 geride kapadık. İkinci çeyreğin başında Karşıyaka farkı tekrar çift haneye çıkardı. Ristic’in isabetli atışlarıyla hücumda ayakta kalmaya çalışan takımımız açılmaya yüz tutan farkı belirli seviyeye çekerek soyunma odasına 55-43 geride gitti. Üçüncü çeyrekte maça denge getirmeye çalışan Galatasaray Nef, çeyrek ortasında skoru 67-57’ye getirdi. 01.22’de kaptan Göksenin Köksal’ın dikkat çeken performansıyla farkı tek haneye çektik ve final periyoduna 76-68 skor dezavantajıyla gittik. Son periyotta skor avantajını artırarak koruyan Karşıyaka mücadeleyi 103-91 kazandı.

Benchten gelen yeni transferimiz Daron Russell hücumda 22 sayı üretirken, Dylan Ennis de 21 sayıyla arkadaşına eşlik etti. Dusan Ristic'in pota altındaki 19 sayısı da mağlubiyete engel olamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0