Buruk'un yeni hedefi Yusuf Demir..

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yerli oyuncu kontenjanında sorun yaşamasının ardından Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu'yu takıma kazandırarak dikkat çekerken, genç teknik adamın sıradaki hedefi yıldız adayı Yusuf Demir. Bu sezon bir türlü genç oyuncudan yararlanamayan Buruk, kart cezası nedeniyle Mertens'in forma giyemeyeceği Hatay maçında oyuncusuna ilk 11'de şans verecek.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sıra geldi Yusuf Demir'e.. Sezon başında 6 milyon Euro gibi ciddi bir bonservis bedeliyle transfer edilen 19 yaşındaki futbolcu, yabancı statüsünde sayılması nedeniyle pek fazla şans bulamazken yaşadığı sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle de eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Geniş kadroda fazla süre alamayan Berkan Kutlu ve Barış Alper gibi isimleri bir şekilde takıma yeniden kazandırmayı başaran teknik direktör Okan Buruk'un en büyük hedefi ise, gerek bireysel becerileri gerekse de potansiyelinin yüksek olması nedeniyle Yusuf Demir'i takıma kazandırabilmek.

Kadıköy deplasmanında liderliğini perçinledikten sonra ilk yarının son maçında Cuma günü Hatayspor ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray'da sarı kart cezası nedeniyle Mertens forma giyemeyecek. Okan Buruk da bu durum üzerine genç oyuncuyu ilk 11'de değerlendireceği ve fiziksel açıdan takımın gerisinde kalan Juan Mata'nın mücadeleye kulübede başlayacağı öğrenildi. Yusuf'un sağında ve solunda ise, derbide olduğu gibi Kerem - Rashica ikilisinin görev yapması bekleniyor.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada gerçekleştirilen kamptaki performansıyla dikkat çeken Yusuf, kampın ardından oynanan İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında toplamda 36 dakika şans bulurken Fenerbahçe derbisinde yedek soyundu. 2003 doğumlu oyuncu bu sezon ligde 66 dakika görev yaptı ve herhangi bir asist - gol katkısı sağlayamadı.

1 yorum:

  1. Yusuf'tan açıkçası çok umutluyuz ama şu ana kadar istenen seviyeye gelemedi. Aslında bir sezon iyi oynaması durumunda elimizde tutamayacağımız bir oyuncu. İnşallah Okan Hoca onu istenilen seviyeye ve daha yukarısına taşır. Ciddi anlamda yetenekli bir oyuncu.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0