Galatasaray'da gündem sol bek!

Süper Lig'in ilk yarısını lider kapatmayı garantileyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yönetime verdiği raporda ara transfer döneminde sol bek için yerli oyuncu talep ederken, yönetim de harekete geçti. Teknik heyetle birlikte yapılan değerlendirmeler sonucunda bu bölge için 3 alternatif belirlenirken, maliyeti en uygun olan isim kısa süreliğine de olsa takıma katılacak.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; ara transferde Galatasaray 'ın ilk yapacağı takviyelerden biri sol bek bölgesine olacak. Sarı-Kırmızılılarda tecrübeli oyuncu Patrick van Aanholt kendisine verilen son şansı da iyi kullanamazken, teknik direktör Okan Buruk bu bölgeye mutlaka takviye yapılmasını istiyor. Ligde uygulanan 8+3 kuralına değinen Buruk, diğer pozisyonlardaki yabancı sayısının daha rahat kullanılması için de yeni sol bekin yerli olması isteniyor. Bu doğrultuda bir süredir görüşmeler yapılan 3 isim ön planda.

GÖRÜŞÜLEN ÜÇ İSİM BELLİ OLDU
Dundee United forması giyen Aziz Behich ilk sırada yer alıyor. Teknik direktör Okan Buruk'la daha önce çalışan ve Başakşehir'de lig şampiyonluğu yaşayan Aziz Behich dışında, Sivasspor'un tecrübeli sol beki Uğur Çiftçi ve Antalyaspor forması giyen Güray Vural da listede yer alan isimler arasında bulunuyor. Bu 3 oyuncunun da Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediği biliniyor. Hangi oyuncunun mali şartları daha uygun ve sorunsuz olursa onun transferi gerçekleşecek. Aanholt'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu bölgede Kazımcan ile Emre Taşdemir'in rekabeti de yeni yapılacak takviyeyle birlikte artarak devam edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0