Icardi'nin bonservisi alınıyor!

Galatasaray'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve büyük maçlarda takımını zafere taşıyan Mauro Icardi için yönetim harekete geçti. Beşiktaş ve Başakşehir maçlarının ardından Fenerbahçe karşısında da takımını 3 puana götüren Arjantinli golcünün İstanbul'da mutlu olması transferde yönetimin elini güçlendirirken, Fransız devi PSG ile bonservis pazarlıkları başlıyor!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kadıköy'de kısa süredeki performansıyla derbi zaferinde başrol oynayan Mauro Icardi taraftarın gönlünde taht kurarken, Galatasaray yönetimi harekete geçti. Takıma geç katılmasına ve sakatlıktan dönmesine rağmen kısa sürede yükselen formuyla dikkat çeken ve Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe’ye karşı boş geçmeyen; ligde 7 maçta 5 gol - 4 asistle oynayan Mauro Icardi'nin gelecek sezon Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için operasyon başlatıldı. Dünya yıldızı olduğunu kısa sürede çok net bir şekilde gösteren Arjantinli golcünün kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor ancak yönetimin planları oldukça farklı..

PSG, 13 MİLYON EURO İSTİYOR
Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Icardi için PSG yönetimi sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacak.
29 yaşındaki oyuncunun Fransız ekibine vergiyle birlikte maliyeti 10 milyon Euro ancak PSG'nin talep ettiği bonservis bedelinin 13 milyon Euro olduğu iddia ediliyor. Galatasaray cephesi, Icardi için istenen bu rakamı her ne kadar yüksek bulsa da, bunun için formül hazır. 

Sezon başında kiralık olarak gönderilen Mostafa Mohamed ve Olimpiu Morutan'ın sözleşmelerinde yer alan satın alma opsiyonlarının kullanma ihtimali çok yüksek görünürken, bu iki oyuncudan gelecek olan rakam yaklaşık 11 milyon Euro olacak. Galatasaray, daha önce Mbaye Diagne transferinde Kasımpaşa'ya bonuslar dahil 13 milyon Euro öderken; Mauro Icardi için istenen rakamı da ödemeye hazır olduğu biliniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0